Sevilla virittelee mielenkiintoista pelaajahankintaa. São Paulon puheenjohtaja Carlos Augusto Barros paljasti La Liga -seuran tehneen jo kaksi tarjousta Gansosta.

– Ensimmäinen tarjous oli seitsemän ja toinen kahdeksan miljoonaa euroa. Mielestämme hän on arvokkaampi, joten emme ole hyväksyneet tarjouksia. Katsotaan Copa Libertadoresin päättymisen jälkeen, Barros sanoi A Folha -sanomalehdelle AS:n mukaan.

Samaan syssyyn Barros myönsi, että Ganso on halukas siirtymään lähemmäs hyvää ystäväänsä Neymaria.

– Tämä tarjous tarjoaa hänelle mahdollisuuden päästä lähemmäs Neymaria. Ajatus siitä sai hänet (Ganson) kiinnostumaan.

Toimittajan sana

Oli aika, kun Ganso ja Neymar olivat yhdenvertaisia. Molemmat pelasivat Santosissa, ja molemmista piti tulla Brasilian monivuotisia tähtiä. Neymarista tuli, Gansosta ei. Loukkaantumisetkin ovat toki osittain kiusanneet hyökkäävää keskikenttäpelaajaa. Nyt, 26-vuotiaana, alkaisi olla korkea aika siirtyä Eurooppaan, mikäli Ganso haluaa yrittää pelastaa sivuraiteelle lipsahtaneen uransa.