Espanjalaisen jalkapalloilun talouskuvioihin erikoistunut asiantuntija Esteve Calzada uskoo, että Real Madrid aikoo rahoittaa Paul Pogban ostamisen Álvaro Moratan myymisestä saatavilla rahoilla.

Real käytti takaisinostoon oikeuttavan optionsa Moratan kohdalla, ja osti hyökkääjän takaisin Juventuksesta 30 miljoonalla eurolla. 23-vuotiasta hyökkääjää on viety vahvasti Valioliigaan, ja Calzada uskookin siirron olevan hyvinkin mahdollinen 60 miljoonan euron hintaan.

– Veikkaukseni on, että Real aikoo myydä Moratan. Hän tulisi menemään ainoastaan Valioliigaan, ja siirtosumma tulisi olemaan noin 60 miljoonaa euroa, Calzada totesi Sky Sportsille.

– Tämä on vain veikkaukseni, mutta uskon että se olisi siirtokikkailua. He (Real) mahdollisesti tavoittelevat Pogbaa tälle kesälle. Jos he tekevät sen, heidän täytyy muistaa UEFA:n reilun pelin säädökset (FFP). Ison nimen ostamiseksi heidän täytyisi myydä iso nimi.