La Ligassa pelattiin lauantai-iltana kolme ottelua.

Alkuillan kamppailussa Las Palmas ja Sporting Gíjon kohtasivat Estadio de Gran Canarialla. 1-1-tasapeliin päättyneen ottelun maaleista vastasivat Pedro Bigas ja Jony. Eibar puolestaan päätti hämärtyvässä illassa Municipal de Ipurualla kahden kuukauden voitottoman putkensa. Joukkue kaatoi kotonaan Real Sociedadin 2-1-lukemin. Isänniltä maalinteossa onnistui Sergi Enrich ja Gonzalo Escalante. La Realin ainoan maalin viimeisteli David Zurutuza.

Myöhäisillan kamppailussa Celta Vigon ja Real Betisin välillä päädyttiin niin ikään pistejakoon. Betis siirtyi ottelussa 0-1-johtoon vajaan 25. minuutin kohdalla. Martín Montoya taisteli tiensä kahden Celta-puolustajan ohitse, ja syötti pallon maalin eteen Alfred N’Diayelle. 26-vuotias senegalilainen sijoitti pallon ongelmitta verkkoon.

Isännät tasoittivat kamppailun kun pelikellossa oli jäljellä reilut 10 minuuttia. Jonny antoi hyvän syötön läpi Betis-puolustuksen Pablo Hernándezille, joka yllätti Antonio Adánin etukulmasta. Tämä jäi ottelun viimeiseksi osumaksi, joten loputulokseksi kirjattiin 1-1.