Wolfsburgin 2-0 -voittoon päättynyt Mestarien liiga -ottelu Real Madridia vastaan aiheuttaa jälkipyykkiä. Pääosassa keskusteluissa on Realin Marcelo, jonka temppu pelissä kerää kritiikkiä.

Marcelon katsotaan puskeneneen päällään kotijoukkueen Max Arnoldia, ja heittäytyneen itse tilanteen seurauksena maahan kasvojaan pidellen. Tilanteesta tuomittiin Arnoldille varoitus.

– Marcelo on näyttelijä. Se on ärsyttävää, koska hänellä ei ole siihen tarvetta, sanoi kotijoukkueen valmentaja Dieter Hecking.

Mediassa asiaa ovat kommentoineet tutut nimet kuten Englannin maajoukkuevalmentajanakin toiminut Glenn Hoddle, joka kutsui Marcelon temppua noloksi ja häpeälliseksi. Roy Keane käytti termiä ”järkyttävä”.

– Olisipa minullakin noin hieno tukka, kommentoi tilanteessa varoitettu, ja ottelussa Wolfsburgin toisen maalin tehnyt Arnold, kun häneltä kysyttiin Marcelosta.

Telegraphin jalkapallotoimittaja Sam Wallace vei kuittailun astetta pidemmälle Twitter-tilillään.

– Voi vain toivoa Zinedine Zidanen opettavan Marcelolle, että jos puskee vastustajaa päällään rintaan isossa ottelussa, sen voi tehdä myös kunnolla.

Lähde: BBC