Sunnuntain toisena otteluna nähtiin värikäs taisto, kun Mestarien liiga -paikasta taistelevat Sevilla ja Villarreal ottivat yhteen Pizjuanin iltapäivässä. Andalusialaiset siirtyivät 23. minuutilla ensimmäistä kertaa johtoon Vicente Iborran osuttua Kevin Gameiron tarjoilusta.

Cedric Bakambu toi Villarrealin tasoihin vain muutama minuuttia myöhemmin. Keltainen Sukellusvene siirtyi johtoon vielä ennen taukoa Bakambun tuplattua 37. minuutilla maalimääränsä.

Villlarrealin onni kääntyi toisen jakson alussa, kun Victor Ruizin oma maali palautti Sevillan tasoihin. Vajaa varttia myöhemmin Jevhen Konopljanka rankaisi vieraita kolmannen kerran ja isännät andalusialaiset olivat taas johdossa.

Villarreal sai vielä ennen viimeisen kymmenminuuttisen alkua mahdollisuuden pisteisiin Ever Banegan saatua toisen keltaisen kortin myötä ulosajon. Lisäajalla kuitenkin José Antonio Reyes hautasi nämä toiveet naulaamalla loppulukemiksi 4-2 Sevillan eduksi.

Sevilla nousi voitolla viiden pisteen päähän neljäntenä olevasta Villarrealista. Etumatka kuudentena majailevaan Celta Vigoon on saman verran.

La Liga sunnuntaina

Levante-Valencia 1-0 (0-0)

1-0 Giuseppe Rossi (65.)

Sevilla-Villarreal 3-2 (1-2)

1-0 Vicente Iborra (23.)
1-1 Cedric Bakambu (29.)
1-2 Cedric Bakambu (37.)
2-2 Victor Ruiz Om (51.)
3-2 Jevhen Konopljanka (65.)
Ulosajo, Ever Banega (79.)
4-2 José Antonio Reyes (90+1.)

Athletic Bilbao-Real Betis klo 19:15

Las Palmas-Real Madrid klo 21:30