Real Betis ilmoitti verkkosivuillaan tehneensä mielenkiintoisen hankinnan. 17 ottelua Brasilian A-maajoukkueessa pelannut hyökkääjä Leandro Damião siirtyy seuraan vapaana agenttina. Sopimus ulottuu kauden loppuun.

26-vuotias Damião on pelannut urallaan muun muassa Internacionalissa, Santosissa ja Cruzeirossa. Miesten sarjoissa pelejä on kertynyt uran aikana 267, maalinteossa Damião on onnistunut 118 kertaa. Hyökkääjän palkintokaappia komistavat muun muassa Copa Libertadoresin voitto ja vuoden 2010 olympiahopea.

Damiãon lisäksi Betis hankki talven siirtoikkunan aikana Charly Musonda Juniorin Chelseasta ja Martín Montoyan Barcelonasta.

Toimittajan sana

Siitä on noin viisi vuotta, kun Damiãon huhuttiin siirtyvän rahakkaassa kaupassa Valioliigaan. Ei siirtynyt, vaan jäi Brasiliaan. Nyt ura on ollut laskusuunnassa. Viimeisimmän maaottelunsa Damião pelasi kesällä 2013. Paljon kertoo sekin, että lopulta kun hän siirtyi Eurooppaan, siirto tapahtui vapaana agenttina.

Mielenkiintoisesta pelaajasta puhutaan silti. 187-senttinen sentteri on voimakas ja hyvä pääpelaaja. Aika lailla perinteinen boksihyökkääjä. Betisissä Damião taistelee peliajasta Rubén Castron, Jorge Molinan ja Ricky van Wolfswinkelin kanssa.