Málaga on päivittänyt kokoonpanoaan melko paljon talven siirtoikkunan aikana. Seuraan ovat siirtyneet oikea laitapuolustaja Miguel Cifuentes, vasen laitahyökkääjä Chory Castro ja oikea laitahyökkääjä Christian Atsu.

Ovi on käynyt toiseenkin suuntaan. Aiemmin tammikuussa Málaga myi Nordin Amrabatin Watfordiin sekä lainasi Fábio Espinhon Moreirenseen ja Ezequiel Rescaldanin Quilmesiin. Nyt kun siirtoikkuna on umpeutumassa, Málaga on siivonnut lisää.

Seura tiedotti verkkosivuillaan, että Roberto Chenin ja Flávio Ferreiran sopimukset on purettu. Marcos Angeleri siirtyy ilmaiseksi argentiinalaiseen San Lorenzoon, ja Adnane Tighadouini pelaa loppukauden lainalla turkkilaisessa Kayserisporissa. Lainasopimukseen ei kuulu osto-optiota.

21-vuotias Chen siirtyi Málagaan kesällä 2013. Toppari pelasi suurimmaksi osaksi lainalla muissa seuroissa. Málagassa tuli vyölle vain kaksi peliä.

Niin ikään topparina pelaava Ferreira siirtyi Málagaan Chenin tavoin kesällä 2013. Ongelmaksi muodostui selkä, joka on estänyt pelaamisen suurelta osin. Kaudella 2013-14 Ferreira pelasi 16 ottelua, mutta viime ja tämä kausi ovat menneet 24-vuotiaalta portugalilaiselta kokonaan ohi selkävaivojen takia.

Angeleri on kahden edellisen tapaan toppari, jonka Málaga hankki kesällä 2013. 32-vuotias argentiinalainen on ollut suhteellisen merkittävässä roolissa kaikilla kolmella kaudellaan. Tällä kaudella pelejä ehti kertyä 13. Enemmänkin olisi todennäköisesti tullut vastuuta ilman lihasvammaa.

Viimeinen siirtyjä Tighadouini on 23-vuotias hyökkäyspään pelaaja. Málaga hankki marokkolaisen viime kesänä. Vastuu on toistaiseksi jäänyt melko vähäiseksi, sillä Tighadouini on pelannut 12 ottelussa yhteensä vain 526 minuuttia.

Toimittajan sana

Kolmesta topparista luopuminen oli ehkä jossain määrin yllättävä ratkaisu. Tai tarkennetaan hieman: Angelerista luopuminen oli hieman yllättävää. Tällä hetkellä Málagan kokoonpanosta löytyy vain kolme selkeää topparia: Weligton, Raúl Albentosa ja Egor Filipenko. 36-vuotias Weligton on tällä hetkellä sairastuvalla ja Filipenko on pelannut tällä kaudella vain 373 minuuttia. Toki Miguel Torres voi pelata myös topparina, mutta silti. Ei pidä yllättyä, jos Málaga naaraa vielä tänään uuden topparin siirtomarkkinoilta.