Independiente ei aio myydä Martín Beníteziä Real Madridiin. Argentiinalaisseuran mukaan 21-vuotiaan Benítezin pitää päästä seuraan, jossa hän pääsee saman tien pelaamaan.

– Hän on hyvin tärkeä pelaaja meille. Emme hyväksyneet Real Madridin tarjousta, koska he olisivat lainanneet hänet muualle hankkimaan kokemusta. Martín on jo nyt erittäin hyvä pelaaja. Jos hän siirtyy johonkin seuraan, hänen pitää päästä pelaamaan siellä välittömästi, Independienten varapuheenjohtaja Noray Nakis sanoi madridilaislehti AS:n mukaan.

Realin tekemän tarjouksen paljasti alun perin Galatasarayn urheilutoimenjohtaja Fatih Isbecer. Turkkilaisseura on nimittän myös ollut Benítezin perässä.

– Yritimme hankkia hänet, mutta Independiente pyysi meiltä 10,5 miljoonaa euroa. He sanoivat meille, että Real Madrid oli tarjonnut 12 miljoonaa, Isbecer sanoi AS:n mukaan.

Benítez voi operoida hyökkäyksessä kaikilla kaistoilla. Nuorukainen iski viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 34 ottelussa seitsemän maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä.