Neymar aikoo toimia todistajana alkuperäisen aikataulun mukaan brassin siirtoa Santosista Barcelonaan koskevassa oikeudenkäynnissä. Brassin lisäksi Barcan entinen puheenjohtaja Sandro Roselli ja hänen seuraajansa Josep María Bartomeu kieltäytyivät siirtämästä päivämäärää.

AS:n tietojen mukaan tuomari José de la Mataa pyydettiin siirtämään alkuperäistä ajankohtaa. Pyyntö kuitenkin hylättin ja Neymar tulee todistamaan helmikuun kahtena ensimmäisenä päivänä.

Oikeudenkäynnin syyt kumpuavat Neymarin kesällä 2013 tapahtuneeseen siirtoon Santosista Barcelonaan. Brasilialaisseuran epällään jääneen ilman täyttä summaa, jonka Barcelona taiturista pulitti.

Neymarin rekisteröinnistä osan omistanut DIS väittää ansaitsevansa oman osansa siirrosta, koska heille maksettiin kerrotun summan, eikä oikeaksi väittämänsä hinnan perusteella. Asioita siis käydään läpi noin viikon kuluttua.