San Mamésilla pelattiin vauhdikas Baskimaan paikallisottelu Athletic Bilbaon ja Eibarin välillä. Ottelussa maaleja iskettiin peräti seitsemän kotijoukkeen voittaessa lukemin 5-2. Ottelun loppulukemat eivät anna täysin oikeaa kuvaa ottelun kulusta, sillä Eibar taisteli ottelussa hyvin . Athletic ansaitsi silti voittonsa ja oli dominoivampi osapuoli. Pallonhallinta jakautui 55%-45% ja maalia kohti menneet laukaukset menivät 6-2 kotijoukkueelle.

Ottelun maalinteon aloitti Eibar, mutta tämän jälkeen nähtiin yksi kauden upeimmista osumista, kun Aritz Aduriz iski puolittaisella saksipotkulla pallon maalin. Viasatin selostaja kuvasi maalia onnistuneesti: ”Jos Ronaldo olisi tehnyt tämän maalin, tätä näytettäisiin joka paikassa kaksi viikkoa”.

Ensimäisellä puoliajalla Bilbao iski vielä kaksi maalia, joten puoliajalle mentiin 3-1 kotijoukkueen johdossa. Eibar näytti pääsevän vielä takaisin peliin, kun Borja Baston iski hieman heppoisesti tuomitun rangaistuspotkun maaliin.

Vain muutama minuutti myöhemmin, Aduriz lopetti pikkuseuran pyristelyn ja iski toisen todella upean maalin. Kaukaa, suoraa sivusta tulleesta syötöstä, lähtenyt volley-laukaus upposi maaliin. Mies oli lähellä iskeä ottelu lopussa vielä hattutempun, mutta epäonnistui yrityksessään nostaa pallo yli vastaan tulleen Eibarin maalivahdin.

Ottelun loppulukemat 5-2 iski epäonnekkaasti omaan maaliin Mauro Dos Santos.