Levante tiedotti verkkosivuillaan purkaneensa Jesús Fernándezin sopimuksen.

27-vuotias Fernández on Numancian kasvatti, joka siirtyi kesällä 2010 Real Madridin organisaatioon. Maalivahti siirtyi kesällä 2014 Levanteen. Toiseen suuntaan matkasi tuolloin Keylor Navas, joka on tätä nykyä Madridin kiistaton ykkösmaalivahti.

Fernándezin piti täyttää Navasin saappaat. Kaudella 14-15 hän pelasikin kauden kuusi ensimmäistä ottelua. Sitten tuli penkkikomennus, eikä Fernández enää pelannut kauden aikana muita kuin Copa del Reyn pelejä. Tällä kaudella 190-senttinen espanjalainen ei ole pelannut yhtään ottelua.

Toimittajan sana

Fernándezin kohtalo oli arvattavissa viime kesänä. Ensin Levante hankki Almerían poistomyynistä Rubénin, joka on tällä kaudella toiminut ykkösmaalivahtina. Elokuun lopussa seuraan saapui vielä Diego Mariño Real Valladolidista. Mariño otti kakkosvahdin paikan, mikä vei Fernándezin katsomon puolelle.