Balen agentti vaatii toimia siirtosumma-vuodon suhteen

© Kuva: Getty Images

Football Leaks -sivusto julkisti haltuunsa saaman kuusisivuisen dokumentin Gareth Balen siirrosta Tottenhamista Real Madridiin vuonna 2013. Sen mukaan Real maksoi walesilaisesta todellisuudessa huomattavasti enemmän, kuin mitä se on julkisuudessa ilmoittanut.

Asian aiheuttamassa kohussa on vertailussa on käytetty summia, jotka Realin kerrotaan maksaneen Cristiano Ronaldosta suhteessa Baleen. Ronaldon siirtosummaksi on ilmoitettu 96 miljoonaa euroa, ja seura on kertonut Balen siirtyneen tätä pienemmällä rahamäärällä, 91 miljoonalla eurolla. Nyt paljastetun dokumentin mukaan pelaajan maisemanvaihto Lontoon valkoisista Madridin valkoisiin tuli kuitenkin maksamaan yli 100 miljoonaa euroa.

Vertailu näiden kahden välillä on ilmeisen arkaluontoinen aihe. Aiemmin tässä kuussa toimittaja Jonathan Northcroft kertoi, että häntä oltiin Real Madridin taholta pyydetty olemaan mainitsematta siirtosummia Balen kanssa tekemässään haastattelussa, koska ”Cristiano Ronaldo ei halua nähdä jonkun maksaneen häntä enemmän”.

Balen agentti Jonathan Barnett on pöyristynyt julkisuuteen vuodetuista tiedoista.

– Tapauksesta pitäisi järjestää riippumaton tutkinta. Mielestäni on häpeällistä, että ihmiset saavat haltuunsa tällaisia tietoja. Niiden julkaiseminen osoittaa täydellistä piittaamattomuutta sekä pelaajaa, että molempia osallisia seuroja kohtaan.

Lähde: The Guardian


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.