Lauantain myöhäisillan ottelussa Málaga isännöi sarjassa viidentenä ollutta Celta Vigoa.

Kotijoukkue siirtyi ottelussa johtoon, kun pelikello osoitti kahdeksatta minuuttia. Maalintekijäksi merkittiin Charles. Parisenkymmentä minuuttia myöhemmin Málaga onnistui toistamiseen, kun Raúl Albentosa vei joukkueen kahden maalin johtoon.

Celta Vigo koitti lähteä kaventamaan ottelua heti toisen puoliajan alussa, kun toppari Jonny vaihdettiin hyökkääjä Theo Bongondaan. Kirivaihe loppui kuitenkin 64. minuutin kohdalla Celtan maalivahdin Rubén Blancon lennettyä punaisella kortilla suihkuun. Tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku, josta Nordin Amrabat ei kuitenkaan onnistunut.

Voiton myötä Málaga nousi sarjassa 10. sijalle. Celta Vigo jatkaa viidentenä kaksi pistettä ottelun vähemmän pelanneen Villarealin takana.

La Liga lauantaina

Espanyol-Barcelona 0-0 (0-0)

Atlético Madrid-Levante 1-0 (0-0)

1-0 Thomas Teye (81.)

Málaga-Celta Vigo 2-0 (2-0)

1-0 Charles (8.)
2-0 Raúl Albentosa (26.)
ulosajo – Rubén Blanco (64.)
epäonnistunut rangaistuspotku – Nordin Amrabat (66.)