Espanjan siirtoikkuna aukeaa tammikuun osalta maanantaina 4.1. Heti kun ikkuna aukeaa, Atlético Madrid vahvistuu kahdella keskikenttäpelaajalla. Seuraan siirtyvät Celta Vigosta 6,5 miljoonalla eurolla hankittu Augusto Fernández sekä River Platessa lainalla ollut Matías Kranevitter. Molemmat ovat puolustavia keskikenttäpelaajia, jotka paikkaavat loukkaantuneen Tiagon jättämää aukkoa.

– (Fernández) on tärkeä hankinta. Hän tarjoaa meille erilaisia vaihtoehtoja keskikentälle. Hän on pelannut keskikaistalla erilaisilla pelipaikoilla. Hän antaa meille vaihtoehtoja joukkueen kilpailutilanteen suhteen, Atléticon päävalmentaja Diego Simeone sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Kranevitter ei lähde lainalle, vaikka Augusto hankittiin.

29-vuotias Fernández toimi Celtan kapteenina. Hän on pelannut tällä kaudella 15 ottelua La Ligassa ja yhden Copa del Reyssä. Kranevitter on puolestaan 22-vuotias argentiinalais-italialainen. Hän nousi syyskuussa Argentiinan maajoukkueeseen. Atléticossa kilpailua riittää, sillä keskikentän keskustassa voivat pelata myös Gabi, Saúl Ñíguez, Koke, Óliver Torres ja Thomas Partey. Seitsikosta tosin Koke ja Torres pelaavat yleensä laidoilla.