Kameni aiheuttaa kiinnostusta Valioliigassa

© Kuva: Getty Images

Málaga saattaa joutua tammikussa luopumaan joistakin pelaajistaan. Yksi sellainen jonka manageri Javi Gracia kuitenkin haluaisi pitää, on ykkösmaalivahti Carlos Kameni. Kamerunilaista ollaan silti siirtohuhuissa viemässä kohti Valioliigaa.

Espanjalaisseurasta vahvistetaan, että ainakin Watford ja Bournemouth ovat tiedustelleet mahdollisuutta hankkia veskari riveihinsä.

Kameni koki merkittävän palkanalennuksen kirjoittaessaan uuden sopimuksen Málagan kanssa vuonna 2014. Sopimuksen yhteydessä vahdille kirjattiin hänen omasta vaatimuksestaan alle miljoonan euron ulosostopykälä.

Maalivahti oli lähellä päätyä englantilaiskentille jo vuonna 2004, mutta hänen lainasiirtonsa ranskalaisesta Le Havresta St Etiennen kautta Wolverhamptoniin kaatui tuolloin työluvan puutteeseen.

Kamerunilaistorjuja on merkkauttanut nimensä historiankirjoihin muun muassa nuorimpana jalkapallon olympiakultaa koskaan voittaneena pelaajana. Hän oli vasta 16-vuotias maansa voittaessa palkinnon Sydneyn Olympialaisissa vuonna 2000.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.