Barcelona kohtaa seurajoukkueiden MM-turnauksen finaalissa River Platen, mikäli se voittaa välierissä kiinalaisen Guangzhou Evergranden. Riverin finaalipaikka varmistui 1-0-voitolla japanilaisesta Sanfrecce Hiroshimasta.

Ottelun ainoa maali nähtiin reilu vartti ennen täyttä aikaa. Pallo lähetettiin vapaapotkusta maalille, ja Sanfreccen maalivahti Takuto Hayashi epäonnistui nyrkkeilyssään. Pallo päätyi suoraan 23-vuotiaalle Lucas Alariolle, joka puski argentiinalaiset voittoon. Sanfrecce piinasi yllättävän hyvin Etelä-Amerikan mestaria. Maali oli ylipäätään ensimmäinen, jonka turnauksen isäntäjoukkue päästi kolmessa pelaamassaan ottelussa.

Ottelutapahtumassa kenties mieleenpainuvinta oli se, että vaikka Sanfrecce pelasi kotimaassaan, River sai stadionilla käytännössä kotiedun. Argentiinalaisjoukkueen kannattajia on saapunut Japaniin arviolta 15 000. Osakan Nagai Stadionilla näkyi huomattavasti enemmän Riverin punavalkoista kuin Hiroshiman violettia väriä.