Kriisistä ei ollut tietoakaan, kun Real Madrid isännöi Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella Malmötä. Rafa Benítez lepuutti Gareth Balea ja Luka Modricia, mutta silti Real paukutti taululle lukemat 8-0. Real toki hyökkäsi hyvin, mutta samanaikaisesti Malmö oli lauma lampaita. Joukkue näytti, ettei sen pitäisi olla mukana Euroopan ykkösturnauksessa.

Realin maalikarkeloiden pääarkkitehteina häärivät Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema. Ronaldo iski neljä maalia ja syötti yhden. Benzeman oli tyydyttävä kolmeen osumaan. Neljä osumaa nosti Ronaldon maalisaldon tämän kauden Mestarien liigassa 11:een. Lukema on turnauksen lohkovaiheen uusi ennätys.

Real painoi päälle ensimmäisestä minuutista lähtien. Joukkue vyörytti hyökkäyksiä kaikilta kaistoilta – joskin enemmän Danilon kautta oikealta laidalta. Pallonmenetyksen jälkeen Los Blancos löi aggressiivisen prässin päälle useamman pelaajan voimin.

Paine tuotti tulosta 12. minuutilla. Ronaldo käänsi vasemmalta keskityksen maalin eteen. Iscon laukaus vielä blokattiin, mutta Benzema sijoitti paluupallon verkkoon.

Peli ehti vanheta jotakuinkin toiset 12 minuuttia, kun Real iski toistamiseen. Tällä kertaa Ronaldo lähetti keskityksen oikealta, ja Benzema puski taidokkaasti illan toisen osumansa.

Ennen puolen tunnin rajapyykkiä Real rakenteli pari muutakin hyvää maalipaikkaa. Isco liukastui omassa vetopaikassaan, ja Ronaldon pusku epäonnistui.

Ja sama meno jatkui. 37. minuutilla Ronaldo pelattiin puolittain läpi. Laukaus oli painava, mutta Malmö-maalivahti Johan Wiland torjui vasemmalla kädellään. Pari minuuttia myöhemmin Ronaldo sai palkintonsa. Vapaapotku ohitti tällä kertaa muurin ja painui alakulmaan.

Pian maalin jälkeen Ronaldon olisi pitänyt pystyä naulaamaan peli 4-0:aan. Isco pujotteli ruotsalaispuolustuksen läpi ja tarjoili täysin vapaan maalipaikan Ronaldolle. Hyökkääjä kuitenkin laukoi yli maalin.

Heti toisen jakson alkajaisiksi Real lisäsi johtoaan. Iscon laukaus muutti puolustajasta suuntaa ja pomppi sopivasti Ronaldolle. Nyt hyökkääjä ei epäonnistunut, vaan tälläsi itselleen illan toisen maalin.

Eikä mennyt kauan, kun Ronaldo iski hattutempun täyteen. 50. minuutilla Danilo pelasi keskityksen maalin eteen, Malmö-puolustajat eivät saaneet purettua ja Ronaldo viimeisteli.

Lähes heti perään oli tulla lisää. Vaihdossa ottelun aloittanut Marcelo linkosi heiton rangaistusalueelle täysin vapaaksi jätetylle Benzemalle. Ranskalainen ei ehkä tajunnut olevansa kasvotusten maalivahdin kanssa, ja nopea kääntölaukaus karkasi ohi maalin.

Benzeman hassi unohtui nopeasti, sillä 59. minuutilla Malmön puolustus nolattiin jälleen. Benzema pelasi kulmalipun tienoilla kantapäällään Iscolle, joka tarjoili matalan keskityksen maalin eteen. Ronaldo liikkkui syöttöön oikea-aikaisesti ja tuikkasi lukemiksi 6-0.

Ottelua ei ollut takana edes 70:ää minuuttia, kun Real löi seitsemännen maalin taululle. Vaihdossa ottelun aloittanut Jesé nousi oikealta ja tarjoili syötön maalin eteen. Maalivahdin torjunnasta pallo kimposi Mateo Kovacicille, jolla oli helppo työ sijoittaa tyhjiin.

Alkaa kuulostaa yksitoikkoiselta, mutta 74. minuutilla Real iski seuraavan. Kukaan ei estellyt, kun Benzema laukoi pallon maaliin. Ronaldon lisäksi siis myös Benzemalle hattutemppu.

Malmön luokaton esitys on hämmästyttävä siksi, että vain sillä oli pelattavaa. Real oli jo varmistanut lohkovoiton, joten ottelu oli sille lähinnä maalintekoharjoitus. Sen verran hyvin harjoitus sujui, että Realin lohkovaiheen maalieroksi kirjattiin lopulta 19-3.