Lauantaina La Ligassa pelataan yhteensä viisi ottelua. Ensimmäisessä Real Madrid kohtasi kotonaan Getafen.

Kotijoukkue sai otteluun terävän lähdön. Kun aikaa oli kulunut nelisen minuuttia, Karim Benzema avasi Realin maalitilin ohjaamalla Pepen keskityksen maalin perukoille. Viitisen minuuttia myöhemmin ranskalainen oli lähellä illan toista osumaansa. James Rodríguez keskitti, ja 27-vuotias hyökkääjä pääsi puskemaan. Getafe-vahti Vicente Guaita väläytteli kuitenkin hyviä refleksejään, ja onnistui torjumaan pallon yli maalista.

Vartin pelin jälkeen Benzema onnistui toistamiseen. Gareth Bale puski pallon maalinedustalle, ja paikalla oli ensimmäisenä Cristiano Ronaldo. Portugalilainen potki kuitenkin ohi pallosta, ja se valui Benzemalle, joka onnistui viimeistelyssä.

Reilu puoli tuntia oli pelattu, kun Los Blancos onnistui kolmannen kerran. Ronaldo onnistui jatkamaan Jamesin keskityksen takatolpalta Balelle, ja walesilainen ei erehtynyt. Pienen keskustaleikkauksen jälkeen pallo varmasti maaliin. Kolme minuuttia myöhemmin Ronaldo onnistui itse maalinteossa. Toni Kroos antoi hyvän pystysyötön hyvässä vauhdissa olleelle Cristianolle, joka sai sijoitettua pallon takakulmaan. Puoliajalle mentiin Realin 4-0-johtoasemassa.

Toinen puoliaika oli lähinnä pelailua. Ainoasta todellisesta maalipaikasta lopulta syntyikin maali, tällä kertaa Getafelle. Pedro León antoi kulmapotkun, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä noin parisenkymmentä minuuttia. Ensimmäisenä palloon ylsi Alexis, joka onnistui puskemaan pallon Keylor Navasin selän taakse Pepen estelyistä huolimatta.

Ottelun lopputulokseksi jäi 4-1. Voiton myötä Real nousi sarjataulukossa toiseksi ohi ottelun vähemmän pelanneen Atlético Madridin.