La Ligan lauantain huipensi hurja trilleri Real Sociedadin ja Celta Vigon välillä. Imanol Agirretxe tälläsi La Realin johtoon kahdesti, mutta vigolaiset kirivät toisella jaksolla ohi ryöväten pisteet lukemin 2-3. Voiton Celtalle ratkaisi Pablo Hernándezin uskomattoman hieno kaukolaukaus.

Isäntäjoukkue La Real aloitti ottelun räjähtävästi siirtymällä johtoon jo 11. minuutilla. David Zurutuzan keskitys löysi keskustasta Imanol Agirretxen, joka pukkasi pallon taitavasti Celtan maalin oikeaan nurkkaan.

Iago Aspas toi vieraat vain kuusi minuuttia myöhemmin tasoihin. Nemanja Radojan laukaus ohjautui hieman onnekkaasti espanjalaisen jalasta Geromino Rullin selän taakse. Real pääsi vielä uudelleen johtoon ennen taukoa Agirretxen viimeisteltyä illan toisensa 37. minuutilla. Kauden kahdeksas osuma syntyi Yuri Berchichen esityöstä tarkalla sijoitukella vasempaan alanurkkaan.

Aspas seurasi Agirretxea tasaamalla numerot toisen jakson alussa toistamiseen. Hyökkääjä puski pallon verkkoon Daniel Wassin hyvästä keskityksestä.

La Real oli Celtan hallinnasta huolimatta kiinni pisteissä aivan viimeisille minuuteille saakka. 89. minuutilla Nolito syötti taakseen ja Pablo Hernándezin upea laukaus painui 30 metristä suoraan ilmasta ammuttuna vasempaan ylänurkkaan. Espanjalaislaiturin fantastinen osuma jäi ottelun voittomaaliksi, joten pisteet Vigoon lukemin 2-3.

Voitto nosti Celtan sarjataulukossa kolmanneksi. La Real löytyy sijalta 15.