Haluatko päästä tekemään sisältöä Suomen asiantuntevimmalle jalkapallosivustolle? Laliiga.com etsii jalkapalloon intohimoisesti suhtautuvia uusia kirjoittajia.

Laliiga.com on toiminut jalkapallosta kiinnostuneiden iloksi kaudesta 2013-14 lähtien. Laliiga.com kasvaa jatkuvasti ja se on jo nyt Suomen suurin La Liga -aiheinen sivusto. Laliiga.com ei pysähdy vuoden minään päivänä, vaan uutisoi päivänpolttavat tapahtumat joka päivä. Uutisjuttujen lisäksi sivusto tarjoaa otteluennakoita, -raportteja ja ilmiöjuttuja.

Millaisia kirjoittajia haemme? Kaikenlaisia. Toimituksessamme on töissä urheilutoimittajia, journalismin opiskelijoita ja jalkapallosta harrastuksekseen kirjoittavia. Kaikilta kirjoittajiltamme edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa (lähdemateriaali) ja intohimoista sekä asiantuntevaa suhtautumista jalkapalloon. Espanjan kielen taito (lähdemateriaali) on plussaa. Lisäksi odotamme luonnollisesti sovittujen asioiden hoitamista aikataulussa. Meillä ei ole tiettyä juttumääräkiintiötä, vaan jokaiselle kirjoittajalle voidaan räätälöidä sopiva paketti.

Mitä voimme tarjota? Rahallisesti voimme maksaa työpanoksestasi vain hyvin pienen korvauksen. Sen sijaan tarjoamme mahdollisuuden tuottaa La Liga -aiheista sisältöä ja jakaa sitä muille, kehittää kirjoitus- ja kielitaitoa sekä kerätä arvokasta työkokemusta. Juttujen toteuttamisessa annamme kirjoittajillemme melko vapaat kädet. Toimituksen sisältä saa myös aina neuvoja ja sparrausapua, kun sitä tarvitsee.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Liitä mukaan julkaistuja juttunäytteitä tai tätä hakemusta varten kirjoittamasi artikkeli. Juttunäytteellä arvioimme oikeinkirjoitustaitoasi. Liitä hakemukseen myös tieto siitä, kuinka paljon voisit arviolta kirjoittaa esimerkiksi viikon aikana ja millaisiin kellonaikoihin. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: [email protected].

PS. Meillä pääset halutessasi kirjoittamaan myös englantilaisesta jalkapallosta sisarsivustollemme Valioliiga.comiin. Lue tästä Valioliiga.comin työpaikkailmoitus.