Kévin Gameiro oli vahvalla pelipäällä, kun Sevilla murskasi kotikentällään Getafen. Ranskalainen nakutti hattutempun Los Rojiblancosin vietyä pisteet lukemin 5-0. Ottelussa vihellettiin isännille peräti kolme rangaistuspotkua.

Gameiro aloitti Sevillan maalinteon 35. minuutilla. Vicente Guaita torjui eteensä ja hyökkääjä tälläsi pallon tyhjään maaliin. Gameiro osui kymmenen minuuttia myöhemmin toistamiseen sijoittamalla pelivälineen Éver Banegan tarjoilusta maalin kattoon.

Banega kasvatti itse toisen jakson alussa rangaistuspotkusta kotjoukkueen etumatkan jo kolmeen maaliin. Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Carlos Vigaray ajettiin toisella varoituksella ulos espanjalaisen kampattua Gameiron keskustassa. Ranskalaishyökkääjä ei rangaistuspotkustaan erehtynyt ja isäntien tähden ilta täydentyi hattutemppuun.

Sevilla rankaisi vielä kerran rangaistuspotkusta. Tällä kertaa pallo vietiin pilkulle Maciel Wanderson taklattua takaapän Marianon nurmen pintaan. Jevhen Konopljanka sijoitti laukauksensa vasempaan nurkkaan naulaten loppulukemiksi 5-0 Sevillan eduksi.

Sevilla nousi voitolla sarjataulukossa yhdeksänneksi. Getafe löytyy kolme sijaa alempaa.