Sevillan mollivoittoinen alkukausi sai jatkoa lauantaina, kun joukkue jäi 1-1-tasapeliin Eibarin vieraana. Optimisti voi toki sanoa, että Sevilla venytti tappiottoman putkensa kolmeen otteluun.

Eibar pelasi tuttuun tyyliin suuren osan ottelusta ilman palloa, mutta se onnistui luomaan lähes yhtä paljon maalipaikkoja kuin vierasjoukkue. Eibar vastasi myös ottelun avausmaalista. Saúl Berjón lähetti oikealta vapaapotkun boksiin, ja Borja Bastón puski kotijoukkueen johtoon. Ottelua oli pelattu vain reilu seitsemän minuuttia.

Sevilla metsästi tasoitusta ja onnistui sen lopulta myös tekemään. Vicente Iborran keskitys tuli maalin eteen täysin vapaaksi jätetylle Kévin Gameirolle, joka viimeisteli kauden toisen osumansa La Ligassa.

Siinä missä Sevilla on pelannut kolme ottelua putkeen ilman tappiota, Eibarin vastaava putki kasvoi neljän pelin mittaiseksi. Putkeen toisaalta mahtuu kolme tasapeliä ja vain yksi voitto. Pisteen ansiosta Eibar nousi 13 pisteeseen ja ainakin hetkellisesti kuudennelle sijalle. Sevilla jatkaa kymmenentenä. Se on jäänyt jo yhdeksän pistettä kärkijoukkue Real Madridista.

La Liga lauantaina

Real Madrid-Levante 3-0 (2-0)
1-0 Marcelo (27.)
2-0 Cristiano Ronaldo (30.)
3-0 Jesé (81.)

Eibar-Sevilla 1-1 (1-0)
1-0 Borja Bastón (8.)
1-1 Kévin Gameiro (71.)

Barcelona-Rayo Vallecano klo 21.30

Valencia-Málaga klo 23

Real Betis-Espanyol klo 23.05