Atlético Madrid kärsi Mestarien liigassa yllättäen kotitappion Benficalle. Portugalilaisseura ratkaisi pelin toisella jaksolla ja ryöväsi pisteet lukemin 1-2. Voiton vieraille laukoi vasta 19-vuotias Goncalo Guedes.

Ottelun ensimmäisen kaksikymppinen ei kummaltakaan puolin suurempia tilanteita tarjonnut. 21. minuutilla avausosumaa oli lähellä Atlético. Jackson Martínez laukoi isäntien harmiksi hieman yli maalin.

Kolme minuuttia myöhemmin Atléti onnistui. Antoine Griezmann tarjoili syötön eteensä Ángel Correalle, joka viimeisteli taitavasti kotijoukkueen 1-0-johtoon. Atlético sai heti seuraavassa hyökkäyksessä tilaisuuden kasvattaa etumatkaansa, mutta Martínez puski hieman oikealta ohi.

29. minuutin täyttyessä Martínez oli jälleen vapaana vastaanotettuaan keskityksen rangaistusalueen sisällä. Tällä kertaa laukaus kohdistui päin Julio Césaria. Seitsemän minuuttia myöhemmin Benfica iski vastaiskusta tasoihin. Atléticon puolustus puski keskityksen suoraan Nicolás Gaitánille, joka sijoitti pelivälineen nätisti Jan Oblakin taakse. Tauolle mentiin tasatilanteessa.

Benfica rankaisi Atléticoa heti toisen puoliajan alkuun. 51. minuutilla Gaitánin keskitys tavoitti oikealta Goncalo Guedesin, ja 18-vuotias portugalilaislupaus ohjasi laukauksensa vasempaan takanurkkaan. Maali oli Guedesille uran ensimmäinen Mestarien liigassa.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin Correa oli lähellä illan toistaan. Argentiinalainen laukoi kuitenkin lähietäisyydeltä päin Césaria ja Benfican johto säilyi.

Vieraiden johto piti loppuun saakka ja Pisteet lähtivät Portugaliin lukemin 1-2. Lohkon toisessa ottelussa Astana ja Galatasaray päätyivät pistejakoon lukemin 2-2.

C-lohkoa johtaa kahden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä Benfica. Atlético on toisena kolme pistettä portugalilaisia perässä. Galatasaray ja Astana ovat molemmat yhdessä pisteessä.