Torstai-iltana pelattiin viidennen kierroksen viimeinen ottelu. Dpeortivo La Coruña haki pisteet Real Betisin luota maalein 2-1. Betisin vasemmalla laidalla debytoi kesähankinta Rafael van der Vaart. Hollantilainen pelasi Espanjan kentillä viimeksi kaudella 2009-10, jolloin paitaa korosti Real Madridin logo.

Van der Vaart pelasi ottelussa 49 minuuttia, jonka aikana hän syötti 23 kertaa (73,9 prosenttia omille) ja loi yhden maalipaikan. 32-vuotias keskikenttäpelaaja vaihdettiin 19-vuotiaaseen Dani Ceballosiin, joka puolestaan on siirtohuhuissa yhdistetty Real Madridiin. Betisin joukkueessa nähtiin toinenkin debytantti, sillä kesähankinta Ricky van Wolfswinkel pääsi kentälle viimeisen 31 minuutin ajaksi.

Palataan itse otteluun. Depor siirtyi johtoon 54. minuutilla, kun Federico Cartabia tälläsi elämänsä laukauksen yläriman kautta sisään. Betis nousi tasoihin Petrosin osumalla. Syötön tarjoili van der Vaartin tilalle vaihdettu Ceballos. Päätöslukemat 2-1:een viimeisteli Faycal Fajr. Celso Borges puski taka-alueelle tulleen keskityksen erinomaisesti takaviistosta tulleelle Fajrille, joka laukoi alakulmaan.

Voitto nosti Deporin kahdeksaan pisteeseen ja komeasti sijalle seitsemän. Betisillä on kolme pistettä vähemmän. Joukkueen sijoitus on 14:s.