Barcelona-vahti Claudio Bravon mielestä AS Roman tasoitusmaali keskiviikon Mestarien liigan ottelussa ei mennyt Marc André ter-Stegenin piikkiin. Italialaispelaaaja nosti ottelun avausjaksolla korkean pallon puolesta kentästä tilanteessa vastaantulleen ter-Stegenin yli. Bravon mukaan maalin aiheutti Barcan riskialtis pelitapa.

– Kyse oli Florenzin taidoista. Meidän pelitapamme aiheuttaa välillä tällaisia riskejä. Joskus alueen ulkopuolelle nouseminen tuo mahdollisuuden katkoa palloja, mutta voi myös aiheuttaa tämän kaltaisia maaleja.

– Olin itse lähellä päästää samanlaisen maalin aiemmin tänä vuonna Málagaa vastaan. Barcassa sinut tuomitaan jokaisesta liikkeestäsi.

Myös katalonialaisseuran toppari Gerard Piqué puolustaa ter-Stegeniä.

– Kyse ei ollut Marcin virheestä. Se oli 100-prosenttisesti Florenzin maali, Pique kirjoitti Twitter-tilillään.

Lähteet: Football Espana, Inside Spanish Football