Maalivahti Oier Olazábal siirtyy Granadasta lainalle Real Sociedadiin. Baskiseura vahvisti tiedon verkkosivuillaan. Siirtoa ei ole vielä sinetöity, sillä lääkärintarkastus on käymättä ja paperit allekirjoittamatta.

25-vuotias Olazábal kuului vuodet 2007-2014 Barcelonan organisaatioon. Barcelonassa otteluita kertyi lähinnä B-joukkueessa (54). Barcan edustusjoukkueessa espanjalaisvahti oli nokkimisjärjestyksessä Víctor Valdésin ja José Manuel Pinton takana, eikä peliaikaa tullut kuin kahdessa ottelussa.

Vuosi sitten Olazábal siirtyi Granadaan, jonka paidassa tuli viime kaudella vastuuta 14:ssä liiga- ja kahdessa Copa del Rey -ottelussa. Nollapeliin 190-senttinen maalivahti ylsi viidesti.

Toimittajan sana

Real Sociedadissa Oier lienee lähtökohtaisesti kakkosmaalivahti. Gerónimo Rulli pelaa suuren osan kaudesta, ja Oier paikannee tarvittaessa. La Realin kolmas maalivahti on seuran oma kasvatti Ander Bardaji.

Granadan tilanne on siirron jälkeen mielenkiintoinen, sillä edustusjoukkueen kokoonpanosta löytyy enää vain yksi maalivahti, Andrés Fernández. Joko reserveistä nostetaan Fernándezille varamies, tai sitten Granada hankkii viikon sisäään markkinoilta uuden maalivahdin.