Real Madrid isännöi tiistaina Galatasarayta Santiago Bernabéu Trophy -nimisessä harjoitusottelussa. Real voitti 36:tta kertaa pelatun juhlaottelun maalein 2-1.

Kotijoukkue avasi maalihanat 17. minuutilla. Luka Modric antoi kulmapotkun, ja Nacho Fernández puski lukemat 1-0:aan. Avausjaksolla Cristiano Ronaldo yritti useampaan otteeseen maalintekoa, mutta aina joko Fernando Muslera torjui tai Ronaldon ruuti oli märkää.

Toisella jaksolla turkkilaisjoukkue nousi tasoihin. 1-1-osuman viimeisteli vuosina 2007-09 Realia edustanut Wesley Sneijder.

Voittomaaliin Real tarvitsi toisen puolustajan onnistumisen. Kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa Marcelo leikkasi vasemmalta sisään, ohitti pari vastustajaa ja sijoitti pelivälineen ohi Musleran.

Nyt Realilla on muutama päivä aikaa tehdä viimeistelyharjoituksia. Joukkueen La Liga -urakka alkaa tulevana sunnuntaina Sporting Gijónin vieraana.

Mikäli video ei toimi, ottelukoosteen voi katsoa tästä.