Real Madridin organisaatiossa pelaava norjalainen Martin Odegaard kohtasi hiljattain maaottelussa Ruotsin ja Zlatan Ibrahimovicin.

Ottelun jälkeen Zlatanilta kysyttiin mielipidettä vasta 16-vuotiaasta Odegaardista. Alkuun kommentit olivat tuttua lajijargonia.

– Hän pelasi hyvin ja suoraviivaisesti eikä menettänyt montaa kertaa palloa. Hänellä on paljon aikaa kehittyä vielä paremmaksi. On hyvä asia, että hän pelaa jo nyt maajoukkueessa, Zlatan aloitti Aftonbladetin haastattelussa.

Ja sitten tuli pari zlatanismia.

– Tätä ei ole helppo sanoa, mutta hänen isänsä kontrolloi kaikkea täysin. Ensin hänen (Odegaardin) on kasvettava mieheksi ja sitten hänen on päästävä eroon isästään.

Norjassa Zlatanin lausuntoa ei katsottu hyvällä.

Olisi eri asia, jos hänen isänsä olisi painostava tai puolihullu. Hans Erik (Martinin isä) on kuitenkin paras neuvonantaja, joka hänellä voi olla. Hän on tehnyt huipputyötä. Juuri tässä asiassa Zlatanilla ei ole hajuakaan, mistä hän puhuu, Norjan pääsarjan Mjøndalen IF:n päävalmentaja Vegard Hansen sanoi.