Levante aloitti ensi kauden joukkueen rakentamisen maalivahtiosasolta. Seura tiedotti tehneensä kolmevuotisen sopimuksen Rubénin kanssa. 30-vuotias maalivahti siirtyy valencialaisseuraan Segundaan pudonneesta Almeríasta.

Rubén on Barcelonan kasvatti, joka on urallaan pelannut myös Ferrolissa, Cartagenassa, Málagassa ja Rayo Vallecanossa.

– Pidän seurasta, pidän kaupungista. Nuo kaksi asiaa riittivät minulle. Olen allekirjoittanut sopimuksia joka vuosi, ja nyt sain pitkäkestoisen sopimuksen. Toivon, että vietän hienot kolme vuotta, Rubén sanoi.

Toimittajan sana

Rubén kärsi viime kaudella kyynärpäävammasta, jonka vuoksi hän pelasi vain 23 ottelua. Levantessa Rubén saattaa hyvinkin haastaa Diego Mariñon taisteluun ykkösvahdin paikasta. 25-vuotias Mariño teki viime kaudella peräti kuusi maaliin johtanutta virhettä. Sikäli ei ole mikään ihme, että Levanten seurajohdossa Mariñon kirittäjäksi haluttiin kokenut ja melko tasaisen varma Rubén.