Sevilla voitti keskiviikkoiltana Eurooppa-liigan toista vuotta putkeen. Finaalissa kaatui Dnipro Dnipropetrovsk maalein 3-2. Eurooppa-liigan voitto oli kruunu Sevillan seurahistorian parhaalle kaudelle. Joukkue keräsi La Ligassa 23 voittoa ja 76 pistettä. Sijoitus oli viides.

– Mielestäni hän (päävalmentaja Unai Emery) on avain menestykseemme. Hän on johtajamme, hyvin tärkeä valmentaja. Toivomme, että hän jää ensi kaudeksi. Se on vaikeaa, koska hän on yksi maailman parhaista valmentajista, Sevillan toppari Daniel Carrico sanoi Goal.com-sivustolle Eurooppa-liigan finaalin jälkeen.

Sevillalle voitto oli tällä kertaa erityisen makea, sillä joukkue pääsee ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

– Nyt kun pelaamme Mestarien liigassa, toivon että voimme houkutella hänet (Emeryn) jäämään meidän luoksemme. Anelemme häntä jäämään. Pääsemme pelaamaan ykköskilpailuun. Se saattaa auttaa meitä, kun pyydämme häntä jäämään.

Carrico antoi myös tunnustusta Sevillan kannattajille, joita oli Varsovassa pelatussa finaalissa arviolta 10 000.

– Fanit ovat hulluja. Sinun pitäisi nähdä vähintään yksi ottelu kotistadionillamme, koska se on uskomatonta miten he auttavat meitä voittamaan otteluita. Joskus olemme häviöllä, ja kun he alkavat laulaa, se on uskomatonta. Jatkamme voittamista heidän vuokseen.

– Me pelasimme 34 ottelua stadionillamme ilman tappioita. Siitä näkee, kuinka tärkeitä kannattajat ovat.