AC Milanissa ja Chelseassa pitkän uran aikanaan tehnyt Marcel Desailly uskoo tietävänsä, mihin Paul Pogban kannattaa siirtyä. Juventuksen 22-vuotiasta keskikenttäpelaajaa pidetään yhtenä kesän siirtomarkkinoiden mielenkiintoisimmista kohteista, vaikka hänen sopimuksensa ulottuu kauden 2018-19 loppuun.

– Juventus on Mestarien liigan finaalissa ja he voittivat Serie A:n. Miksi hän haluaisi lähteä sieltä, ellei hullu seura tule tarjoamaan paljon rahaa? Desailly sanoi Goal.comin haastattelussa.

– (Manchester) Cityyn (hän) siirtyisi vain rahan perässä. Siirto Real Madridiin kertoisi arvosta. Real olisi hänelle todennäköisesti paras seura, siellä filosofiana on pelata eteenpäin.

– Jos he pelaavat kolmella keskikenttäpelaajalla, Real voisi taktisesti olla hänelle paras joukkue. Hän olisi (siellä) hämmästyttävä pelaaja.

– Ainoa ongelma hänellä olisi se, että vasemmalla puolella pelaa Cristiano Ronaldo. Jos uusi valmentaja (mikäli Carlo Ancelotti saa potkut) nostaa Ronaldon ylemmäs, ja (Gareth) Bale pelaa vasemmalla, ongelma säilyy. (Vasen laita) on se, missä Pogba tykkää pelata suurimmaksi osaksi.

– Mutta jos hän lähtee Juventuksesta, Real on paras seura hänelle. Jos lähtee Juventuksesta – tiedän ettei Serie A ole paras sarja, mutta Juventus on arvokas seura – on mentävä Real Madridiin.

Lopuksi Desaillylta kysyttiin, mitä mieltä hän on vanhan seuransa Chelsean pelaajatilanteesta. Ranskalaisen mukaan Chelsea tarvitsee Pogban sijaan hyökkääjän.

– (Diego) Costa on pelannut hyvin, samoin (Didier) Drogba. Mutta he tarvitsevat kolmannen huippuluokan pelaajan – (Edinson) Cavanin, (Gonzalo) Higuaínin, jonkun joka on ominaisuuksiltaan lähellä Costaa. Silloin he voivat ajatella Mestarien liigan voittamista.