Real Madridin pelaajista osa oli yllättävän heikolla pelipäällä Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa Juventusta vastaan. ITV:n asiantuntijana toimiva entinen Manchester Unitedin pelaaja Roy Keane ruoti kovin sanoin Gareth Balea.

– Madridin oli vaikeaa pelata 10 miehellä. Gareth Bale ei antanut heille mitään. Siinä oli itseluottamuksen puutetta. Hän valitsi aina helpon ratkaisun. Hänen joukkuekaverinsa eivät voi olla tyytyväisiä häneen, Keane sanoi.

Samoilla linjoilla oli toisena asiantuntijana toiminut Paul Scholes, joka niin ikään edusti pelaajaurallaan Unitedia.

– Hän (Bale) ei ollut hyvä. Hänen on oltava parempi.

Seuraavan täyslaidallisen Keanelta sai Daniel Carvajal, joka kaatoi Carlos Tévezin rangaistusalueella. Tévez viimeisteli 2-1-voittomaalin tilannetta seuraneesta rangaistuspotkusta.

– Olen vihainen hänelle, enkä ollut edes pelaamassa. Se oli koulupoikamainen teko. Hänet pitäisi lynkata.

Scholes puolestaan tyrmäsi omassa arviossaan Sergio Ramosin, joka pelasi keskikentän keskustassa yhdessä Toni Kroosin kanssa.

– Sanoisin, että Madrid pelasi yhdeksällä miehellä Ramosin takia. Häneltä todella puuttui laatua. Joka kerta kun hän sai pallon, hän antoi sen pois. Hän roiski palloja ulos pelistä. Real kaipasi (Luka) Modricia.