Real Madrid isännöi tänä iltana Atlético Madridia Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa. Vaikka valmentajat eivät siitä välttämättä pidä, ottelua on luonnehdittu viime keväisen Mestarien liiga -finaalin uusinnaksi. Tuolloin Atletin eväät loppuivat kesken noin minuutti ennen täyttä aikaa.

– Meillä ei ole paineita. Meillä on vastuu, koska joukkueesta on tullut kilpailukykyinen ja se pelaa hyvin. Mutta paineet ovat jotain muuta, Atléticon päävalmentaja Diego Simeone sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Tämä ottelu on jännittävä. Nämä jalkapalloillat eivät välttämättä koskaan palaa. Me elämme sen ja me pelaamme sen. Paras jalkapallo tulee esiin näissä tilanteissa.

Simeonelta kysyttiin myös, mitä mieltä hän on Real Madridin loukkaantumissumasta. Los blancosilta puuttuvat Luka Modric, Gareth Bale ja Karim Benzema.

– En ajattele Realin loukkaantuneita. Olen kiinnostuneempi siitä, miten voimme satuttaa heitä. Korvaajat, jotka ovat viettäneet paljon aikaa Realin penkillä, ovat myös vaarallisia.

Atléticon pelaajista Mario Suárez puuttuu varmasti pelikiellon takia. Mario Mandzukicin pelaaminen on epävarmaa nilkkavamman takia.

– Hän harjoitteli hyvin eilen (maanantaina) Katsotaan, mitkä hänen tuntemuksensa ovat tiistain harjoituksissa. Toivomme, että hän on pelikunnossa. Kaikki pelaajani haluavat pelata, eikä avauksen päättäminen ole helppoa.

Ottelu alkaa klo 21.45 Suomen aikaa. Otteluennakon voi lukea tästä.