Keskiviikkona pelattu Rayo Vallecanon ja Real Madridin välinen ottelu puhuttaa edelleen. Toistaiseksi mediassa on keskitytty suurelta osin Cristiano Ronaldon kokemaan vääryyteen. Rayo-puolustaja Antonio Amaya pyyhkäisi rangaistusalueella Ronaldolta jalat alta, mutta erotuomari Mario Melero López näyttikin Ronaldolle varoitusta sukeltamisesta. Sittemmin Real Madrid tiedotti valittavansa Ronaldon saamasta varoituksesta, sillä portugalilaisen korttitili tuli täyteen.

Pelissä tapahtui toinenkin erikoinen tilanne, jossa Ronaldo oli osallisena – tällä kertaa syyllisenä. Iskettyään ottelun avausmaalin Ronaldo tuuletti tekemällä eleen, joka Espanjassa kuvaa ryöstöä. Samaan aikaan Ronaldo tiettävästi huusi ”Roba esto carajo!”, joka suomeksi tarkoittaa suurin piirtein ”varasta tämä, mul**u”. Eleellä Ronaldo mitä todennäköisimmin viittasi erotuomariin, joka oli ”ryöstänyt” häneltä rangaistuspotkun.

Laligatime-sivusto haastatteli tapauksen tiimoilta tuomari Daniel Sánchez Laraa. Hänen mukaansa ele oli epäkunnioittava ottelun erotuomaria kohtaan. Ronaldolle olisi pitänyt antaa toinen varoitus ja sitä myöten suihkukomennus. Ulosajoa ei kuitenkaan tullut.

– Ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän teki tuon eleen. Häntä ei ole koskaan aiemmin rangaistu, enkä usko että häntä rangaistaan nytkään. Se ei tosin ole minun ongelmani, Barcelonan toppari Gerard Piqué sanoi lehdistölle.

Pätkän Ronaldon eleestä voi katsoa tästä.