Tiistain myöhäisillassa pelattiin kaksi La Liga -ottelua. Eibar voitti kotonaan Málagan lukemin 1-0. Sevilla puolestaan haki pisteet Levanten vieraana maalein 2-1. Molemmille voittajajoukkueille täyden pistepotin saaminen oli tärkeää.

Erinomaisen syksyn pelannut Eibar ehti olla jo melkoisessa pulassa. Baskiryhmä oli voittanut edellisen kerran tammikuussa. 11 ottelun voitoton putki käsitti yhdeksän tappiota ja kaksi tasapeliä. Málagaa vastaan ottelun ainoan maalin viimeisteli Mikel Arruabarrena. Osuma oli Arruabarrenalle kauden seitsemäs La Ligassa.

Ottelu oli kahden tällä kaudella täystyöllistetyn maalivahdin välinen vääntö. Eibarin Xabi Irureta nosti kauden torjuntamääränsä 87:ään ja nousi tilaston kärkeen. Yhden torjunnan päässä on Málagan Carlos Kameni. Voiton avulla Eibar otti kuuden pisteen kaulan putoamisviivaan.

Levanten ja Sevillan välisessä ottelussa ratkaisu nähtiin ensimmäisellä jaksolla. Ensin José Antonio Reyes syötti, ja Kévin Gameiro laukoi tarkasti tolpan kautta sisään. Parikymmentä minuuttia myöhemmin Gameiro riisti pallon ja lähti juoksemaan pitkin vasenta laitaa. Hänelle pallo myös pelattiin, Gameiro löysi matalalla keskityksellä Reyesin, joka iski lukemat 2-0:aan. Kalu Uche viimeisteli kavennuksen reilu vartti ennen täyttä aikaa, mutta lähemmäs Levante ei yltänyt.

Voitto oli Sevilla-leirille merkittävä sekä joukkue- että yksilötasolla. Sevillan päävalmentaja Unai Emery ohitti seuran voittotilastossa Juande Ramosin. Sevilla puolestaan piti voitolla mahdollisuutensa ensi kauden Mestarien liigaan elossa. Andalusialaiset ovat tällä hetkellä viidentenä. Atlético Madridiin on matkaa neljä pistettä, ja Valencian kanssa Sevilla on tasoissa. Valencialla on tosin ottelu vähemmän pelattuna.