Getafe myy Sammirin Kiinaan – syy päävalmentajan erolle?

© Kuva: Getty Images

Pahoissa talousvaikeuksissa oleva Getafe on jälleen saanut pakkansa sekaisin. Uutisoimme äskettäin, että seuran edustusjoukkueen päävalmentaja Quique Sánchez Flores on päättänyt erota tehtävästään.

Super Deporten mukaan Sánchez Floresin eron syy on se, että Getafe on myymässä Sammirin Kiinaan. Siirto on niin pitkällä, että kroatialais-brasilialainen hyökkäyspään pelaaja sanoi hyvästit joukkuekavereilleen ja astui lentokoneeseen.

– Haluan kiittää Getafea mahtavasta vuodesta, heidän tuestaan, läpinäkyvyydestään, asenteestaan ja kaiken kaikkiaan tästä mahdollisuudesta. Kiitän myös kannattajia kaikesta heidän rakkaudestaan, Sammir kirjoitti Instagram-tilillään. Joitakin tunteja myöhemmin hän postasi tililleen kuvan lennolta Shanghaihin.

Tiettävästi Sammir saa kiinalaiselta Jiangsu Saintylta jopa 10 miljoonaa euroa kolmen vuoden sopimuskauden aikana. Siirtosummaa ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta sen uskotaan olevan merkittävä.

Toimittajan sana

Tarkalleen ottaen Getafen Sammirista saama korvaus on todennäköisesti niin merkittävä, ettei seura voinut vastustaa kiusausta. Aivan kuten se ei voinut vastustaa kiusausta Cosmin Contran ja Míchelin suhteen. Tämä kaksikko siirtyi vuodenvaihteessa niin ikään Kiinaan. Rahaa Getafe saa kassaansa, mutta samalla se menetti Sánchez Floresin, joten taas pitää etsiä uusi päävalmentaja.

Sammir pelasi tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 26 ottelua, joissa syntyi yksi maali ja neljä maalisyöttöä. Sammirin lähdön myötä kymppipaikalle on tarjolla vain kaksi selkää vaihtoehtoa: Pablo Sarabia ja Ángel Lafita. Näistäkin Lafita on loppukauden sivussa. Hyökkäyspään pelaajista ovat lisäksi sivussa Babá Diawara ja Karim Yoda, joten Getafen tilanne näyttää todella synkältä.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.