Puolustuksen vasemmalla laidalla pelaava José Manuel Casado siirtyy loppukaudeksi Málagasta lainalle Almeríaan. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Barcelonan kasvatti on pelannut urallaan Sevillassa, Recreativo Huelvassa, Xerezissä ja Rayo Vallecanossa ennen Málagaa, jonka paitaan hän siirtyi syksyllä 2013. Viime kaudella vastuuta tuli kahdessa ottelussa, ja tällä kaudella trendi on jatkunut samana. Liigaottelut Casado on seurannut suurelta osin katsomon puolelta, ja ainoat minuuttinsa hän on pelannut Copa del Reyssä.

Almería tiedotti samaan syssyyn, että hyökkääjä Quique González pelaa loppukauden lainalla Racing Santanderissa. Viime kesänä neljän vuoden sopimuksen Almerían kanssa tehneelle Quiquelle haetaan peliaikaa alemmalta sarjatasolta. Tällä kaudella Quique ehti pelata Almerían paidassa kuudessa ottelussa, joissa syntyi yksi maali.

Toimittajan sana

28-vuotias Casado tuskin pääsee Almeríassa noin vain avaukseen. Edellä nokkimisjärjestyksessä on ainakin Sebastián Dubarbier. Casado joutuu taistelemaan peliajasta Manén kanssa, mutta nyt Casadolla on ainakin mahdollisuudet peliminuutteihin – toisin kuin Málagassa.