Atlético Madrid on onnistunut tekemään jo kahdesti johto-osuman tämän illan ottelussa Barcelonaa vastaan. Johtoasemassa joukkue ei ole onnistunut pysymään, sillä tauolle lähdettiin Barcelonan 3-2-johtoasemassa.

Barca kuittasi Raúl Garcían rangaistuspotkumaalin kahdeksan minuuttia myöhemmin (38. minuutilla). Kulmapotku pelattiin Sergio Busquetsille, joka jatkoi päällään maalin eteen. Miranda siivosi pallon epähuomiossa omaan maaliin.

Vain kolme minuuttia edellisestä, ja Barcelona siirtyi ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Antoine Griezmann tälläsi boksissa laukauksen kohti Jordi Alban kohotettua käsivartta. Erotuomari ei puuttunut tilanteeseen, ja Barca lähti vastahyökkäykseen. Lionel Messi nosti pallon puolustuslinjan selustaan, mihin Alba oli jo ehtinyt kirmata omasta päädystä. Alba ylsi juuri ja juuri kurottamalla palloon ja sai käännettyä syötön pilkun tuntumaan. Ensimmäisenä paikalla oli Neymar, joka siirsi heittäytyneen Jan Oblakin sivuun ja puttasi illan toisen osumansa.