16-vuotiaan Martin Odegaardin siirtyminen Real Madridiin vaikuttaisi olevan vahvistusta vaille varma. Sekä norjalaisen VG:n että madridilaisen Marcan mukaan norjalaislupaus on allekirjoittanut sopimuksen Realin kanssa. VG:n tietojen mukaan Odegaard on saamassa saman tien Realilta noin 2,3 miljoonan euron vuosipalkan. Esimerkiksi Isco tienaa vuosittain ilmeisesti noin 2,5 miljoonaa euroa.

Lehtitietojen mukaan myös siirtokorvauksesta on päästy sopuun. VG:n mukaan Real maksaa norjalaiselle Stromsgodsetille 3,4 miljoonaa euroa, mutta summa voi nousta tiettyjen ehtojen täyttyessä nousta vajaaseen seitsemään miljoonaan euroon. Lisäksi Stromsgodset saa mahdollisesta seuraavasta siirtokorvauksesta 1,5 prosenttia.

Cristiano Ronaldo on jo AS-lehden tietojen mukaan antanut Odegaardille pieniä paineita maalinteon suhteen.

– Muutaman vuoden kuluttua minä en enää tee niin paljon maaleja, ja sinun on otettava paikkani, Ronaldo sanoi Odegaardille Realin harjoituksissa, joissa nuorukainen oli mukana.

Odegaard aloittaa näillä näkymin Real-taipaleensa kakkosjoukkue Castillassa. Zinédine Zidanen valmentamassa ryhmässä pelaa myös Suomen maajoukkueen hyökkääjä Eero Markkanen.