Segunda B:n kakkoslohkossa – eli siinä samassa, jossa Eero Markkasen Real Madrid Castilla pelaa – nähtiin sunnuntaina hieman tavallisesta poikkeava ottelu. Socuellamosin pelaajista kaksi ajettiin pihalle, mutta se ei vielä riittänyt. Altético Madridin kakkosjoukkue keräsi nimittäin neljä punaista korttia. Lopulta Socuellamos vei voiton lukemin 3-2.

Atléticon Dani Aquino vei vieraat rangaistuspotkusta johtoon 32. minuutilla. Sen jälkeen alkoi tapahtua. Atletin pelaajista Andrés Robles otti ensimmäisen varoituksensa 33. minuutilla ja toisen minuuttia myöhemmin.

77. minuutilla tilanne ulosajojen suhteen oli jo 3-1 Atléticon hyväksi. Minuuttia myöhemmin Atlético siirtyi alivoimatilanteesta huolimatta hämmentävästi 2-0-johtoon. Tässä vaiheessa tilanne näytti madridilaisjoukkueen kannalta melko hyvältä.

Kaksi minuuttia edellisestä maalista, ja Socuellamos kavensi. Jälleen kaksi minuuttia eteenpäin, ja Atlético-pelurille näytettiin taas punaista. Tällä kertaa suihkuun lähti Pierre Konde Malong. Tässä kohtaa pelikello näytti siis 82:ta minuuttia. Pari minuuttia ennen täyttä aikaa Socuellamos tasoitti. Ja minuuttia myöhemmin kotijoukkue johti yhtäkkiä 3-2.

Vieläkin tapahtui. Socuellamosille merkittiin toinen ulosajo 90. minuutilla. Kolmannella lisäaikaminuutilla Javi Bolo olisi puolestaan voinut niitata pilkulta 4-2:een, mutta David Gil torjui.

Voiton myötä Socuellamos löytyy kakkoslohkosta sijalta 11. Atléticon kakkosryhmä on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä ja putoamassa alemmalle sarjatasolle.