Eibar vankisti asemiaan sarjataulukon ylemmässä keskikastissa, kun se kaatoi 17. kierroksen ottelussa Espanyolin maalein 2-1. Voittoon riitti ensimmäisellä puoliajalla nähty muutaman minuutin jakso, jonka aikana Saúl Berjón syötti kaksi osumaa.

Ensimmäinen kahdesta syntyi 34. minuutilla. Berjón paineli päätyrajalle mutta käänsikin Espanyol-puolustuksen yllätykseksi vielä syötön takaviistoon. Manu del Moral pääsi sijoittamaan käytännössä tyhjään maaliin.

Toinen osuma syntyi kulmapotkusta. Pallo tuli boksin rajan tuntumaan Berjónille, joka puski kohti maalia. Eneko Bóveda kiskaisi maalin edestä saksipotkulla pelivälineen verkkoon. Felipe Caicedo kavensi loppulukemat 1-2:een 10 minuuttia ennen täyttä aikaa, mutta sen lähemmäs ei Espanyol päässyt.

Eibar nousi voiton ansiosta 23 pisteeseen ja sarjataulukossa sijalle kahdeksan. Espanyol jatkaa kolme pistettä laihemmalla saldolla sijalla 10.