Almeríalla ei tällä hetkellä mene kovin hyvin. Joukkue on La Ligassa toiseksi viimeisenä, ja edellisestä liigavoitosta tulee kohta kuluneeksi kolme kuukautta. Copa del Reyssä Almería eteni Real Betisin kustannuksella neljännesvälieriin, mutta nyt hyvät uutiset ovat jälleen vaihtuneet huonoihin.

Almerían ykkösmaalivahti Rubén kolaroi keskiviikon harjoituksissa joukkuekaverinsa kanssa sillä seurauksella, että olkapää meni sijoiltaan. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Seuran lääkäri Antonio Ríos sanoi, että toipumisajan odotetaan olevan 6-8 viikkoa.

Toimittajan sana

Kovin paljon pahempaa takaiskua Almería ei olisi voinut kokea. Rubén on pelannut tällä kaudella joukkueen jokaisen liigaottelun. Seuraavan kahden kuukauden ajan torjuntavastuun kantaa 23-vuotias Julián, joka on tällä kaudella pelannut kahdessa Copa del Reyn ottelussa. Niissä pallo meni selän taakse yhteensä neljä kertaa.