Mestarien liiga -ennakko: Juventus – Atlético Madrid

© Kuva: Getty Images

Juventus ja Atlético Madrid taistelevat tänään A-lohkon voitosta. Atleti on joka tapauksessa jatkossa, joten tilanne on sikäli hyvä. Juventuksen kohdalla on sen sijaan vielä mahdollista, että joukkue voittaa lohkon, sijoittuu toiseksi tai jää jopa kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle.

Poissaolot

Juventus

Kwadwo Asamoah (loukkaantunut)
Rômulo (loukkaantunut)
Andrea Barzagli (loukkaantunut)
Martín Cáceres (loukkaantunut)
Kingsley Coman (loukkaantunut)

Atlético Madrid

Miranda (loukkaantunut)
Cristian Ansaldi (loukkaantunut)

Edelliset ottelut

Juventus

Fiorentina – Juventus 0-0 (Serie A)
Juventus – Torino 2-1 (Serie A)
Malmö – Juventus 0-2 (Mestarien liiga)

Atlético Madrid

Elche – Atlético Madrid 0-2 (La Liga)
L´Hospitalet – Atlético Madrid 0-3 (Copa del Rey)
Atlético Madrid – Deportivo La Coruña 2-0 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Atlético Madrid – Juventus 1-0 (Mestarien liiga, 1.10.14)

Arvio

Torinossa on luvassa todella mielenkiintoinen Mestarien liiga -ilta. Jokainen joukkue haluaa voittaa lohkon, jotta ensimmäisellä pudotuspelikierroksella tulisi todennäköisesti edes hieman helpompi vastustaja vastaan. Atléticolle tasapeli tai yhden maalin tappio riittää tänään lohkovoittoon. Juventuksen on puolestaan voitettava vähintään kahdella maalilla, mikäli se mielii lohkoykköseksi. Yhden maalin voitto tai tasapeli ei toisi italialaisille lohkovoittoa, mutta jatkopaikan kylläkin. Juventus voi vielä myös pullahtaa kokonaan ulos pudotuspeleistä. Jotta näin tapahtuisi, Atléticon pitäisi voittaa, ja Olympiakosin pitäisi voittaa omassa ottelussaan Malmö. Tämäkään vaihtoehto ei siis ole ihan tuulesta temmattu.

– Kahdella maalilla voittaminen ei ole helppoa, koska he (Atlético) eivät anna montaa maalipaikkaa. Emme voi hukata tavoitettamme eli selviytyä jatkoon ja voittaa lohkoa. On ehdottoman tärkeää, että Juve pääsee 16 parhaan joukkoon, Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Tämä on hyvin tärkeä ottelu lohkosijoitusten kannalta. Juventus saattaa pudota, jos se häviää, ja se tekee ottelusta entistä kiinnostavamman. Juventus ei päässyt jatkoon viime kaudella, joten se on heille hyvin tärkeää, Atletin Diego Simeone puolestaan mietti.

Mitä todennäköisimmin Atlético pakottaa Juventuksen tekemään aloitteen. Espanjalaisilla ei ole mikään kiire, ja jos peli pysyy tasalukemissa pitkään, Juven on ennen pitkää nostettava riskitasoaan. Siinä kohdassa Atlético todennäköisesti yrittää iskeä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.