Copa del Rey jatkui vielä illalla La Liga -joukkueiden osalta neljännen kierroksen otteluilla. Nyt irti pääsivät Celta Vigo ja Elche.

Celta Vigo kärsi omassa ottelussaan 2-1-tappion Las Palmasin vieraana. Isäntäjoukkue avasi maalihanansa 23. minuutilla Hernán Santanan osumalla. Toisen jakson puolivälissä Hernán sai tilaisuuden viedä Palmasin jo kahden maalin johtoon, mutta espanjalaispelaaja epäonnistui rangaistuspotkussaan.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Marcelo Silva kuitenkin onnistui maalinteossa ja Palmasin etumatka kasvoi. Celta Vigo sai vielä ottelun loppuhetkillä tehtyä toista osaa ajatellen arvokkaan vierasmaalin. Osuman laukoi rangaistuspotkusta vasta 18-vuotias hyökkääjä Santiago Mina. Vierasmaalin myötä Celta Vigolle riittää kotikentällä 1-0-voitto.

Elche taas jäi vieraskentällä maaleitta. Kamppailu Real Valladolidia vastaan päättyi 0-0-tasatulokseen.