Atlético Madrid varmistaa jatkopaikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä, mikäli Olympiakos kaatuu tänään Vicente Calderónilla.

Poissaolot

Atlético Madrid

Miranda (loukkantunut)
Mario Mandzukic (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Olympiakos

Konstantinos Giannoulis (loukkantunut)
Jimmy Durmaz (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Edelliset ottelut

Atlético Madrid

Atlético Madrid – Málaga 3-1 (La Liga)
Real Sociedad – Atlético Madrid 2-1 (La Liga)
Malmö – Atlético Madrid 0-2 (Mestarien liiga)

Olympiakos

Olympiakos – Panthrakikos 5-1 (Kreikan liiga)
Juventus – Olympiakos 3-2 (Mestarien liiga)
Asteras – Olympiakos 0-0 (Kreikan liiga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Olympiakos – Atlético Madrid 3-2 (Mestarien liiga, 16.9.14)

Arvio

Atlético Madrid aloitti Mestarien liiga -taipaleensa hieman tahmeasti. Avausottelussa tuli 2-3-tappio juuri Olympiakosia vastaan. Sen jälkeen Atleti on voittanut kolme ottelua putkeen, ja nyt joukkueella on mahdollisuus maksaa kalavelkoja. Jos Olympiakos kaatuu, Atleti on varmasti jatkossa.

Toinen vaihtoehto on, että lohko menee hyvin kiharaiseksi. Neljän kierroksen jälkeen Atletilla on yhdeksän pistettä, ja Olympiakos sekä Juventus ovat kuudessa pinnassa. Juve todennäköisesti voittaa Malmön, jolloin se nousisi yhdeksään. Päätöskierroksella Olympiakos pelaa Malmötä vastaan, ja Atleti matkustaa Juventuksen vieraaksi.

Väännetään vielä rautalangasta. Jos Atlético voittaa tänään, se on varmasti jatkossa. Jos Atlético ei voita tänään, on hyvin mahdollista, että jatkopaikka jää haaveeksi.

Diego Simeonen miehistö joutuu illan otteluun melko uudessa tilanteessa. Luottotoppari Miranda on loukkaantunut, ja hänen paikkansa Diego Godínin parina ottaa José Giménez. Uusi pari ehti pelata jo viikonloppuna Málagaa vastaan. Atleti on suosikki, mutta Giménezin kokemattomuus on sauma, johon Olympiakosilla on mahdollisuus iskeä.