Almerían leiri lienee tyytyväinen maanantai-illan tasapelipisteeseen. Almería haki maalittoman tasapelin Granadan vieraana, vaikka joukkue joutui pelaamaan suurimman osan toisesta puoliajasta alivoimalla.

Ramon Azeezin ulosajo ei sinänsä juuri muuttanut isoa kuvaa. Granada hallitsi ottelua alusta asti ja loi jatkuvasti tilanteita, mutta Almería kesti maalivahtinsa Rubénin johdolla.

Ensimmäinen hyvä paikka siunaantui Youssef El Arabille, jonka puskun Rubén onnistui torjumaan yli maalin. Hieman myöhemmin nähtiin lähes identtinen tilanne, jossa Rubén veti jälleen pidemmän tikun.

Almeríallakin oli jokunen paikka, kuten Fernando Sorianon pusku ohi maalin, mutta tilastot kertovat pelistä oleellisen. Granada voitti maalipaikat peräti 24-3.

Kummallekin joukkueelle voitto olisi tehnyt hyvää. Granada on pelannut nyt jo kahdeksan ottelua putkeen ilman täyttä pistepottia. Almeríankin voitoton putki on kuuden ottelun pituinen. Granadan sijoitus on 15:s, Almería on 17:ntenä.

Kaiken lisäksi Granada sai huonoja uutisia viimeisen kymmenen minuutin aikana. Ensin Jeison Murillo loukkasi päänsä pallontavoittelutilanteessa, ja hänet jouduttiin vaihtamaan kentältä pois. Hetkeä myöhemmin loukkaantui vielä Rubén Rochina.

La Liga maanantaina

Granada – Almería 0-0