Real Madrid on tosissaan Marco Reusin perässä, mikäli madridilaislehti Marcaa on uskominen. Lehden mukaan Real on seurannut tarkkaan Borussia Dortmundin hyökkääjän otteita viimeisen kolmen vuoden ajan. Marca on saanut käsiinsä Realin kokooman Reus-raportin, jossa 25-vuotiasta saksalaista kehutaan.

– Hänen johtajuusominaisuutensa ja taitonsa ovat vaikuttavia. Hän voi pelata millä tahansa paikalla hyökkäyksessä. Hänellä on hämmästyttävä laukaus ja maalivainu. Hän on valmis siirtymään suurseuraan, raportissa todetaan.

Realin suurin haaste Reusin suhteen on se, että moni muukin seura on kiinnostunut Saksan maajoukkuehyökkääjästä. Reusin sopimus päättyy vuoden 2017 kesällä, joten Dortmund myynee hänet viimeistään 1,5 vuoden kuluttua, mikäli jatkosopimusta ei saada sorvattua. Reusin siirtymistä Realiin saattaa helpottaa se, että pelaajalla on sama agentti kuin Toni Kroosilla, joka siirtyi Los Blancosiin viime kesänä.

Toimittajan sana

Ensi istumalta voisi ajatella, ettei Reusin siirrossa Realiin ole järkeä. Cristiano Ronaldoa ja Gareth Balea on vaikeaa syrjäyttää, ja Karim Benzemakin on ollut viime aikoina vireessä. Toisaalta, Ronaldo on jo 29-vuotias, ja 1,5 vuoden kuluttua hän on 31. Siinä mielessä Reus voisi olla korvaaja juuri Ronaldolle.