Málaga otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa La Ligassa, kun joukkue kaatoi sarjanousija Eibarin. Málaga joutui tekemään kaikkensa voiton eteen, sillä ratkaisuosuma nähtiin vasta 89. minuutilla.

Eibar siirtyi johtoon juuri ennen taukoa. Miguel Torres purki Ander Capan keskityksen suoraan Mikel Arruabarrenalle, joka käytti tilaisuuden hyväkseen ja sijoitti lukemat 1-0:aan.

Málaga nousi tasoihin 53. minuutilla – tällä kertaa Eibar avusti ystävällisesti. Vieraiden maalivahti torjui Samuel Garcían laukauksen suoraan eteensä, ja Juanmi iski paluupallon maaliin.

Vauhdikas ja tilannerikas ottelu ratkesi juuri ennen täyttä aikaa. Raúl Navas syyllistyi käsivirheeseen, sai illan toisen varoituksensa ja hänet ajettiin ulos. Nordin Amrabat upotti tilannetta seuranneen pilkun sisään ja johdatti Málagan voittoon.

Toisessa lauantain myöhäisottelussa Celta Vigo ja Granada tasasivat pisteet lukemin 0-0. Koska Celta sai vain pisteen, Málaga nousi viidennen peräkkäisen voittonsa ansiosta Celtan ohi kuudenneksi. Eibar jatkaa 11 ottelun jälkeen 13:ssa ja Granada 10 pisteessä.