Viime kevään päätteeksi pääsarjaan nousseen Córdoban tarina alkaa saada yhä surullisempia piirteitä. Joukkueelle tarjottiin kauden avausvoittoa perjantaina, mutta peli toista sarjanousijaa Deportivo La Coruñaa vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin.

Córdoballe avautui ensimmäinen erinomainen tilaisuus reilun vartin pelin jälkeen. Hélder Postiga rikkoi vapaapotkutilanteessa, ja pallo vietiin pilkulle. Federico Cartabia ampui, mutta Depor-maalivahti Fabri torjui.

Reilu kymmenen minuuttia myöhemmin Córdoban Íñigo López antoi Postigalle kovuutta. Depor-hyökkääjä hermostui ja tönäisi Lópezia. Tuloksena toinen varoitus, ja vieraat alivoimalle seuraavan tunnin ajaksi.

Córdoba nosti toisella puoliskolla pallonhallinnan 76 prosenttiin. Maalintekoyritykset merkittiin jälkimmäisellä 45-minuuttisella Córdoballe lukemin 11-1. Painostuksesta huolimatta lopputulos merkittiin 0-0.

Tulos merkitsee sitä, että Córdoba on edelleen sarjan viimeinen. Joukkue ei ole onnistunut voittamaan 11 kierroksen aikana yhtään ottelua. Ei Deporillakaan kovin paljon paremmin mene. Kasassa on yhdeksän pistettä eli kolme enemmän kuin Córdoballa. Sarjasijoitus on tällä hetkellä 15:s.

La Liga perjantaina

Córdoba – Deportivo La Coruña 0-0