Valencia palasi viime kierroksen yllätystappion jälkeen takaisin voittojen tielle, kun Elche kaatui maalein 3-1. Lepakot johti ottelua 13. minuutilta asti eikä päästänyt vieraita missään vaiheessa mukaan peliin.

Avausmaali syntyi kulmapotkusta. Pablo Piatti keskitti, ja puolustaja Shkodran Mustafi puski pallon Manu Herreran selän taakse. Viisi minuuttia myöhemmin Piatti antoi kulman toiselta puolelta, ja tällä kertaa Dani Parejo puski pallon maaliin.

Valencia lisäsi johtoaan 64. minuutilla. Jälleen kulmapotku, mutta tällä kertaa Elchen David Lombán ohjasi pelivälineen omaan rysään. Jonathas kavensi lisäajalla – niin ikään kulmapotkusta. Lähemmäs Elche ei kuitenkaan ehtinyt, joten pisteet Valencialle.

Ottelun 84. minuutilla nähtiin odotettu hetki, kun Álvaro Negredo vaihdettiin Rodrigo Morenon tilalle. Kesällä hankittu Negredo on tähän asti ollut loukkaantuneena.

– Kunnianosoitus Mestallalla sai hiukseni nousemaan pystyyn. Olen iloinen, että olen pelikunnossa. Nämä ovat olleet kolme todella raskasta kuukautta, Negredo sanoi ottelun jälkeen.

Voitto nosti Valencian kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta Barcelonasta, joka hävisi oman ottelunsa Real Madridille. Elche jatkaa toiseksi viimeisenä. Joukkue on saanut kasaan vasta viisi pistettä.

La Liga lauantaina

Almería – Athletic Bilbao 0-1 (0-0)
0-1 Xabier Etxeita (56.)

Real Madrid – Barcelona 3-1 (1-1)
0-1 Neymar (4.)
1-1 Cristiano Ronaldo rp. (35.)
2-1 Pepe (50.)
3-1 Karim Benzema (61.)

Valencia – Elche 3-1 (2-0)
1-0 Shkodran Mustafi (13.)
2-0 Dani Parejo (18.)
3-0 David Lombán om. (63.)
3-1 Jonathas (90+3.)

Córdoba – Real Sociedad 1-1 (0-1)
0-1 Iñigo Martínez (22.)
1-1 Xisco (87.)

Eibar – Granada 1-1 (1-1)
0-1 Allan Nyom (8.)
1-1 Eneko Boveda (37.)